Hiss & diss


Lucia, idag är det lucia och det tänkte jag fira med att hissa lucia, helt enkelt!

Julen tycker jag är väldigt mysig (undantag: lussebullar) med advent, julklappar och allt annat runt julen är jättemysigt, tycker jag

Snygga naglar. Jag har haft ovårdade naglar aldedes för länge nu, jag pillar på dom och håller på men snart ska jag fixa dom så att dom blir fina! Jag hittade en bild på google som jag tyckte att det var jätte snygga naglar på fast jag skulle ju inte kunna göra såna men ändå :> (Bilden ser ni här nedan)

Uggs och foppatofflor, jag förstår inte denna hysteri över uggs, typ 70% av sveriges befolkning har dessa skor på fötterna. Visst dom kanske är jättesköna men det finns ju andra skor som är sköna också, jag förstår inte heller varför foppatofflor blev så populära och varför dom bara finns i färgglada färger. Någon som kan svara på detta?

Lussebullar. Smaken av saffran och russin, ush! Det är väldigt svårt nu i jul tider att undgå lussebullar, dom är överallt men man får helt enkelt tacka nej så NEJ TACK TILL LUSSEBULLAR!

Att packa ner alla sina saker i lådor är inte lite jobbigt, det är väldigt jobbigt och det blir väldigt rörigt när man ska flytta ska jag säga er.


Kommentarer
Postat av: Leila

Halloj! Hur står det till?Hehe jag gillar din hissa o dissa lista :D Fler såna!

- Uggs o foppisar är ett BIG no no, förstår inte att folk går i uggs...även om man har str 36 ser d ut som om man är snömonstret från sebirien och det går absolut inte att matcha :S

Och foppa tofflor? När ska den trenden dö egentligen?Fast jag håller icke med om lussebullarna :) De är grymt goooda och ett måste till julen...hehe

2009-12-14 @ 14:59:10
URL: http://egoizma.blogg.se/
Postat av: Nemo

FOPPATOFFLOR SER JÄTTEFULA UT. Dock tkr jag att Uggs ser väldigt söta ut och fina&sköna är de, ändå om jag lämnade tillbaka mina XD.

Menmen, det finns ju andra finare OCH sköna skor :)Kram ;D

2009-12-14 @ 21:06:14
URL: http://michaelandi.blogg.se/
Postat av: - rorrooo

Nej, uggs är jättesöta ju! Jag tänker köpa ett par! :)

2009-12-16 @ 19:17:03
URL: http://ronjakumlinbarkelius.blogg.se/

Kommentera mitt inlägg här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (det är bara jag som ser den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0